Autor: Dnevnik

Novi Sad
25.07.2017.
06:35 > 06:37
Dugo najavljivana obnova fasade Karlovačke gimnazije je počela.
  • Who

    25.07.2017 13:18
    StaBiBiloKadBi
    Ko je ovaj direktor gimnazije? Milenkovica znam iz skole jer smo isli u tu istu gimnaziju. Nije bio neki djak ali se lozio na sport i bio je faca. Korektan lik. Ali ko je ovaj sto se slika kao direktor. E Srbijo mati... Sns propast i bagra. Gimazijo moja jedva cekam da te vidim ponovo.
  • Novosadjanin

    25.07.2017 12:59
    Videcemo
    Sta ce biti. Grupa anonimusa i primitivaca je na samom pocetku pokusala da diskredituje mladog gradonacelnika koji je bio ostvaren i pre politike kao uspesan sportista i karate trener. Toliko znam iz medija prateci sport i lokalna desavanja. Znam takodje iz razgovora sa prijateljima da je iz postene radnicke porodice i da je rodjeni Karlovcanin i da zivi u Karlovcima. Sto je znacajna razlika u odnosu na prethodnike. Mislim da se trosi puno energije na zadovoljavanje primitivnih pojedinaca i da nema dovoljno kvalitetnog kadra unutar same opstine. I da on sam sa evidentnom energijom i znanjem kao i politickim darom, ne moze mnogo sam da uradi. To je u ostalom problem citavog drustva. Tanki smo sa kadrovima a ako se i pojavi neko sposoban cini se da se unisti sto pre. Karlovci moraju da se vrate na mesto koje im pripada. A to je da budu grad i da se na njih gleda na poseban nacin i sa brigom. Jer je to briga o svima nama i o nasoj deci. Ovo sa gimnazijom uliva nadu.
  • /

    25.07.2017 12:51
    /
    iliti znak zahvalnosti za polozaj
  • kerefeke

    25.07.2017 12:39
    a da su poceli kada se zavrsila skola i zavrsili do pocetka skolske godine?
  • Rada

    25.07.2017 11:55
    FalaB
    Bila sam u Karlovcima pre 2 godine i pre neki dan sa suprugom i decom. I napravila poredjenje. Mnogo su zivlji i dinamicniji. Bili smo na Dunavu, Vidikovcu i na Strazilovu. Svugde je zivo i ima sadrzaja. Moze bolje, naravno ali vise nije turisticka ponuda Karlovaca jedan restoran u centru mesta i to je za pohvalu. Konacno da se i fasada najstarije Gimnazije sredjuje. Bice prelepo vratiti se i videti kako to zdanje ponovo sija. O Karlovcima moraju brinuti svi nivoi vlasti a ne samo lakolna samouprava iako vidim znacajne promene na bolje. Srecno divno mesto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna